A Faipari szalagfűrészlap gyártó

Minden amit csak a szalagfűrész lapokról tudni lehet

BAHCO szerszámoskocsi bérlés

2018. október 31. 16:13 - Sziget Szer

Kiszámítható megoldást keres a szerszámok terén? Fontos Önnek a csúcsminőség és a kedvező áron fenntartható szerszámpark? A BAHCO-ban nem fog csalódni!

Ugye Ön is úgy gondolja, hogy a szerszámos kocsi az egyik legfontosabb munkaeszköze egy szerelőnek? Azonban sajnos érezhető mennyiségű pénz áll benne és a szerszámok is gyorsan kopnak és törnek. Nekünk azonban van egy szuper ajánlatunk, amivel egyszerűen nem tud mellé lőni!

kocsi_1.jpg

Ha kiszámítható megoldást keres, béreljen BAHCO szerszámos kocsit tőlünk!

Kattintson a részletekért: https://sziget-szer.hu/szerszamos-kocsi-berlese-kolcsonzes/

Szólj hozzá!

Minőség jó áron!

2018. szeptember 28. 12:02 - Sziget Szer

Hogy miért is vásárolnak nálunk olyan sokan? Miért bíznak meg bennünk annyian? Mert mi valóban csak a legjobb minőségű termékeket kínáljuk vásárlóinknak!

Tudjuk, hogy az elsőosztályú termékek nem mindig drágák, és a drága szerszámok nem mindig elsőosztályúak, így azt is tudjuk, hogy mit érdemes ajánlani Önöknek!

Vásároljanak nálunk! Várjuk Önöket szeretettel!

Szólj hozzá!

Hogyan készül?

2018. augusztus 31. 10:46 - Sziget Szer

Számunkra fontos, hogy partnereink csak kiváló minőségű szerszámokkal dolgozzanak. Több éves tapasztalattal rendelkező gyárakban készülnek a Bahco termékek. Csak ez szavatolja a folyamatos kiváló minőséget. Közvetlen beszerzésünk miatt vállaljuk a legtöbb termékünkre az élettartam garanciát.

Hogy hogyan készülnek a már Önök által is jól ismer Bahco szerszámok? Mi a szuper minőség titka és mitől lesznek olyan ellenállóak? Hoztunk most egy videót, melyből kiderül!

Szólj hozzá!

Gyorsabb és hatékonyabb munkavégzéshez használjon szerszámkocsit!

2018. július 31. 10:01 - Sziget Szer

A minőségi kéziszerszámok specialistáiként nyújtunk megbízható segítséget a Szigetszer Kft.-nél. Kedvező áron juthat kiszámítható megoldáshoz, ha tőlünk rendeli meg hiányzó eszközeit.

Lehetővé tesszük a szerszámkocsi bérlését, így minden alkalommal rendelkezésére áll az összes elengedhetetlen Bahco kéziszerszám.

Több évtizedes tapasztalattal igyekszünk támogatni a hatékony munkavégzésben. Ingyen látjuk el hasznos tanácsokkal, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy olcsón jusson megbízható szolgáltatáshoz.

Tudjon meg többet a szerszám webáruházunk által kínált Bahco szerszámkocsikról, és tájékozódjon színvonalas szolgáltatásunkról a www.sziget-szer.hu internetes oldalunkon!

sziget-szer_hu_-990x659.jpg

Szólj hozzá!

Forézienne (Forestill) faipari szalagfűrész

2018. április 27. 10:56 - Sziget Szer

A Forézienne (Forestill) faipari szalagfűrész kiváló svéd, alapanyagból, Sandvik-ból készül. Mára már olyannyira elterjedt, hogy a világ minden országában kapható - ami nem is csoda, hiszen megbízható és hosszú életű. A minőség titka a különleges eljárás, melynek köszönhetően első osztályú termékekről beszélhetünk.

A nálunk vásárolt Forestill termékekre élethosszig tartó garanciát adunk!

furesz.jpg

1 komment

Itt a tavasz!

2018. március 23. 13:12 - Sziget Szer

Hétvégén végre nem csak a naptár szerint érkezik meg a tavasz, hanem az időjárás szerint is. Hétvégén 10-15°C is lehet, ez pedig kiváló idő a kert tavaszi rendbetételére.

A Bahco kifejlesztett egy sorozatot, hogy kielégítse az egyedi igényeket. A funkcionális külső ötvöződik a modern esztétikával és a több évtizedes, öt kontinensen átívelő tapasztalattal. Kínálatunkban a Bacho metszőszerszámok 3 fajtája kapható. Ezek a következők:

Professzionális: Kiváló minőségű metsző és vágó szerszámok a professzionális vásárlók számára. A legújabb anyagokkal és technológiákkal kifejlesztve a hatékony, kényelmes és vonzó eszközök.

Szakértő: Nagy választék a minőségtudatos, igényes magánszemélyeknek.

Hagyományos: A választék funkcionálisan tervezett a professzionális felhasználók és kertészek részére.

Böngésszen weboldalunk kínálatában és válasszon kedvére: https://sziget-szer.hu/keziszerszamok/kerteszeti-szerszamok/

Szólj hozzá!